ВЪРТЯЩ СЕ ФОТЬОЙЛ | Мебели от ратан
ПРОДУКТИ
ВЪРТЯЩ СЕ ФОТЬОЙЛ prod_quest
ВЪРТЯЩ СЕ ФОТЬОЙЛ
материал: Ратан

ФОТЬОЙЛ ВЪРТЯЩ СЕ

Атрактивен, елегантен, удобен за почивка и наслада. Изключително полезен и ценен подарък за бременни жени и за кърмачки. За деца прекрасно занимание. За останалите, любимо място за почивка и работа.

Изработен изцяло от ратан. Ергономичната струкрута на конструкцията осигурява отнемане на отрицателната енергия на тялото, при почивка на такъв фотьойл. Изцяло изграден от ратан с високо качество. Носещите детайли са от ратан с голям диаметър и плътна вътрешна структура. Допълнителните детайли с декоративна насоченост са от ратан с по-малък диаметър, но от същия род, с плътна вътрешна структура. Изработва се от ратан в естествения му цвят. Има вграден механизъм, който осигурява вътренето и в двете посоки. Стабилен и удобен. Може да се ползва на открито, под покрив, във вътрешни помещения.

Размери: максимален диаметър на ратана 50см; периметър за вътрене 100см; височина 136см

С мебелите, които си изберете от нашия сайт, внасяте Природата в дома си. Ергономичната им структура и естествените материали ви осигуряват удобство и релакс. За всяка домакиня е награда да има олекотени мебели с леснина в поддържка и почистване. В основата им е конструкция от ратан, махагон, тиково дърво. Оплетките, където ги има, са от ратан, воден хиацинт, банан, морска трева. Ратановите мебели могат да се ползват на открито, на покрити тераси и под чадъри, във вътрешни помещения.

Този продукт може да се ползва:
Характеристики
Тип:
фотьойл
Ширина:
100 cm
Дължина:
100 cm
Височина:
136 cm
Избор на валута:
BGN
Наличност:
по заявка
270 лв.