ДАНИ спалня | Мебели от ратан
ПРОДУКТИ
ДАНИ спалня prod_quest
ДАНИ спалня
материал: Воден хиацинт

ДАНИ  Спалня

Спалня Дани може да се поръча, изработена от различни материали: воден хиацинт, банан, морска трева, ратан. Размерите също могат да се поръчат по желание на клиента.

Моделът, който сега ви предлагаме е изработен от воден хиацинт в тъмната му разцветка. Конструкцията е дървена. Оплетката е от добре усукани и стегнато оплетени влакна от воден хиацинт (океански водорасли). Естествен материал, който отгваря на изискванията за мебели, в т.ч. и на стандартите на Европейски съюз. Спалнята е с матрак. Спалнята модел ДАНИ е предназначена за ползване във вътрешни помещения.

Размери на предлагания тук модел габарити: 206/226 см с височина на високата част 120 см.

Размери на матрака: 200/200 см

С мебелите, които си изберете от нашия сайт, внасяте Природата в дома си. Ергономичната им структура и естествените материали ви осигуряват удобство и релакс. За всяка домакиня е награда да има олекотени мебели с леснина в поддържка и почистване. В основата им е конструкция от ратан, махагон, тиково дърво. Оплетките, където ги има, са от ратан, воден хиацинт, банан, морска трева. Ратановите мебели могат да се ползват на открито, на покрити тераси и под чадъри, във вътрешни помещения.

Този продукт може да се ползва:
Характеристики
Тип:
спалня
Ширина:
206 cm
Дължина:
226 cm
Височина:
120 cm
Избор на валута:
BGN
Наличност:
по заявка
1775 лв.
Свързани продукти:
Цена: 2000 лв.