КАНА с пет места | Мебели от ратан
ПРОДУКТИ
КАНА с пет места prod_quest
КАНА с пет места
материал: Воден хиацинт , Ратан

МОДЕЛ  КАНА Комплект с пет места за седене : диван тройка, два фотьойла и масичка

Елегантният и изискан стил на този комплект внася красотата на природата във вашия дом. Могат да се комбинират както диван с 3 места, така и диван с две места с по един, два или повече фотьойли в зависимост от площта, с която разполагате.

Мебелите са изработени от воден хиацинт и ратан. Конструкцията е от ратан. Ратанът е с диаметър, осигуряващ стабилна конструкция. Ратанът е плътен, което го прави подходящ за мебели. За разлика от други видове ратанови мебели, тези, които ние предлагаме са от плътен ратан, с голям диаметър, гарантиращ устойчивост, стабилност и здравина на мебелите. Оплетката е от воден хиацинт, технологично вградена в ратановите детайли.  Изваяната ергономична форма на дивана и фотьойлите създава удобство при седене, а оплетката от воден хиацинт е подгодяща за почивка и релакс. Оплетката на дивана е от осукани влакна воден хиацинт (водорасли от океана). Плътна оплетка с  високи якостни показатели, подходящи за мебели. Модел КАНА може да се ползва на тераса, под покрив, под чадър, във вътрешни помещения. Диванът е с възглавници.

Размери на дивана 180 / 80 , с височина на седлката без въглавница  36 см и височина на облегалката 84 см

Размери на фотьойла 68/80 см, с височина на седлката без въглавница  36 см и височина на облегалката 84 см

Размери на масичката: 102/ 57/ 60h

С мебелите, които си изберете от нашия сайт, внасяте Природата в дома си. Ергономичната им структура и естествените материали ви осигуряват удобство и релакс. За всяка домакиня е награда да има олекотени мебели с леснина в поддържка и почистване. В основата им е конструкция от ратан, махагон, тиково дърво. Оплетките, където ги има, са от ратан, воден хиацинт, банан, морска трева. Ратановите мебели могат да се ползват на открито, на покрити тераси и под чадъри, във вътрешни помещения.

Този продукт може да се ползва:
Характеристики
Тип:
комплект
Ширина:
250 cm
Дължина:
250 cm
Височина:
84 cm
Избор на валута:
BGN
Наличност:
по заявка
1160 лв.
Свързани продукти: